Matalasseria a Sabadell

matalasseria a Sabadell

A la nostra matalasseria a Sabadell trobaràs equips de descans a la teva mida

A Tapivalles som professionals del descans. A la nostra matalasseria a Sabadell posem al teu abast tot el que necessites per gaudir d'un ambient relaxat, confortable i saludable a l'hora d'anar al llit. Perquè sabem que no és el mateix dormir que descansar, que dormir bé, és guanyar en salut i qualitat de vida.

Vetllem pels teus somnis, amb una àmplia gamma d'equips de descans d'última generació, dissenyats per garantir al màxim el teu benestar mentre reposes. Treballem amb primeres marques del sector i t'oferim solucions adaptades a les teves necessitats, perquè no hi ha un matalàs perfecte per tots, però tots podem trobar el matalàs perfecte. De molls, viscoelàstic, de làtex, amb lames flexibles, sobre la base rígida ... Busquis el que busquis, podem aconseguir-ho.

No esperis més i acosta't a la nostramatalasseria a Sabadell per descobrir totes les novetats en equips de descans per aquesta temporada. Tria els articles que més t'agradin i prepara't per dormir plàcidament. Nosaltres ens encarreguem del transport, del muntatge i de la retirada dels productes antics si així ho demanes. Perquè el teu benestar és la nostra millor recompensa.

 

DESCOBREIX ELS NOSTRES EQUIPS DE DESCANS

 

TAPIVALLES

  Plaça Vallès, 18,
Sabadell, 08201, (Barcelona)

  93 726 13 18

  691 480 016