Tapiceria en Sabadell

tapisseria a Sabadell

A la nostra tapisseria treballem de forma artesanal

A Tapivalles som artesans de la decoració tèxtil amb més de quatre dècades d'experiència. A la nostra tapisseria donem una segona oportunitat als teus mobles, aconseguint que quedin com el primer dia, perquè els gaudeixis com nous durant molt més temps. Sofàs, butaques, cadires, capçals de llit ... Cap peça se'ns resisteix, totes les que passen per les nostres mans queden impecables.

La nostra tasca és cent per cent artesanal. Treballem amb delicadesa i precisió, per aconseguir resultats impecables. Tenim una àmplia varietat de mostraris de teles, perquè seleccions la que millor s'ajusta als teus gustos, a l'estil del moble o a la decoració del teu habitatge. Tots els teixits són de primera qualitat, per aconseguir els millors resultats tant estèticament com funcional.

La rapidesa és un altre dels avantatges del nostre servei d´entapissats. Sempre que és possible, intentem fer els lliuraments durant la mateixa setmana que s'han recollit perquè no hagis de prescindir dels teus mobles durant molt de temps. Estem tant a disposició de clients particulars com de professionals (comerços, empreses, oficines ...). Contacta amb nosaltres i demana pressupost sense compromís. Els nostres preus et sorprendran.

TAPIVALLES

  Plaça Vallès, 18,
Sabadell, 08201, (Barcelona)

  93 726 13 18

  691 480 016