Tendals a Sabadell

Instal·lació de tendals a Sabadell i sistemes per protecció solar

tendals a SabadellEls tendals s'han convertit en l'opció ideal per protegir l'habitatge dels raigs del sol, de la calor o de la lluminositat. Són perfectes tant per regular la temperatura a l'interior com per gaudir al màxim dels espais exteriors. Gràcies al seu ampli ventall de possibilitats, poden col·locar-se en finestres, balcons, terrasses, porxos, jardins o terrats. A la nostra empresa de tendals a Sabadell t'ajudem a triar l'opció més adequada per cada espai.

A Tapivalles t'oferim una exclusiva oferta detendals a Sabadell: tipus estor, punt recte, amb braç articulat, monobloc, verticals, abatibles , pèrgoles ... Disposem de diferents teixits, tots ells molt resistents, eficaços i fàcils de mantenir, perquè gaudeixis del teu tendal amb les comoditats més grans durant més temps.

No ho dubtis, contacta amb nosaltres i sol·licita pressupost sense compromís. Un cop acceptat, aTapivalles ens encarreguem de tot: fabricació, transport i muntatge. Treballem amb marques punteres, podem oferir-te solucions innovadores tant en sistemes manuals com en els motoritzats; per casa o pel teu negoci. Consulta'ns

 

DESCOBREIX ELS NOSTRES TENDALS

TAPIVALLES

  Plaça Vallès, 18,
Sabadell, 08201, (Barcelona)

  93 726 13 18

  691 480 016